IN HET BASISONDERWIJS

 
Home Auteur Doelen Lessen LesideeŽn Materialen Foto's Nieuws Contact Links

 


Materialen
 

Naast zelfontworpen lessen maakte ik ook wel gebruik van kant en klare materialen tijdens technieklessen. Sommige hiervan zijn namelijk al prima geschikt voor zelfstandig gebruik door een groepje leerlingen en behoeven geen aanpassing. Omdat de opdrachten wat complexer en de materialen wat kleiner zijn, ligt de nadruk hier op de bovenbouwgroepen.
Daarnaast is er op deze pagina een overzicht te vinden van interessante bouwpakketten die dienen als demonstratiemateriaal tijdens een bepaalde natuur-/techniekles en niet bedoeld zijn als materiaal om de leerlingen mee te laten werken.
Uiteraard is de hier gepresenteerde lijst verre van compleet. Het is enkel een overzicht van materialen die ik gebruikt heb en waarmee u wellicht uw voordeel kunt doen bij het aanschaffen van techniekmateriaal op uw school.

Klik op ťťn van onderstaande fabrikanten/leveranciers/doe- en ontdekcentra om naar het overzicht te gaan:

 

NB.: Deze pagina is niet bedoeld als reclame. Ik ben aan geen van bovenstaande fabrikanten op enige wijze verbonden of door hen gecontracteerd. Ook ontvang ik geen (financiŽle) vergoeding voor het weergeven van handelsmerken of producten op mijn site. De aangeboden informatie is puur informatief van aard.
 


 

P.P. van Birgelen, 2007-2010

Naar beginpagina

Mail de webmaster

Naar boven